Bergenská konference o životním prostředí. - Kotaška, M.
Regionálna konferencia o problémoch ochrany životného prostredia a vypracovanie komplexného rozboru súčasného katastrofického stavu životného prostredia. Správa prípravného výboru konferencie "Naša spoločná budúcnosť" v 4 okruhoch: vzrast povedomia a podiel verejnosti, ekonomika trvale únosného rozvoja, ekologické využívanie energie, ekologická priemyselná činnosť.