Equity in European Comunity pollution control. - Ashworth, J.
Vplyv direktív týkajúcich sa znečistenia ovzdušia v krajinách ES na zisky firiem v chemickom priemysle. Definície jednotlivých prístupov. Vzťah medzi plnením povinností a rôznymi metódami znižovania škodlivín (funkcia plnenia). Hodnotenia celkových, priemerných a marginálnych nákladov.