Global environmental problems: The efects of unilateral actions taken by one country. - Hoel, M.
Analýza dôsledkov redukovania emisií v politike realizovanej jednou krajinou. Vplyv takejto politiky na výsledky medzinárodných rokovaní o znižovaní emisií v ovzduší. Determinovanie emisií ako dôsledku nekooperatívneho konania bez prítomnosti medzinárodných dohôd o znižovaní škodlivín. Jednotlivé druhy jednostranných akcií.