K využití progresívních přístupů v ekonomickém rozhodování. - Maca, Erich
Očakávanie zvýšenia rizika rozhodovania v poľnohospodárskej výrobe v podmienkach trhového mechanizmu. Oblasti, v ktorých sa najviac prejavujú rizikové javy. Metóda matematicko-štatistického vyjadrenia rizika - jej aplikácia na konkrétne prírodné a ekonomické podmienky.