Factor market search and the structure of simple general equilibrium models. - Hosios, A.J
Charakteristika výskumu ako základnej trhovej aktivity teoretického i praktického ekonomického záujmu. Výskum trhu z pohľadu obchodníka a zákazníka. Interpretácia verzie modelu koordinácie obchodu. Využitie všeobecných rovnovážnych modelov na trhu práce pri hľadaní pracovných príležitostí nezamestnaných a hľadaní pracovníkov do neobsadených firiem. Aplikácia teórie v medzinárodnom obchode.