Matematické zabezpečenie analýzy a plánovania územno-odvetvovej štruktúry agropriemyselného komplexu. - Klimik, Michal
Analýza podstaty aplikácie teórie množín a matematickej logiky k zvýrazneniu analýzy medziodvetvových vzťahov v agropriemyselnom komplexe. Upriamenie hlavných smerov intenzifikácie riadenia na vybudovanie automatizovaných systémov riadenia na báze matematického a počítačového modelovania.