Theoretische Grundlagen und Konzeption zum Aufbau einer Bank von Verflechtungsmodellen. - Böhme, W.
Vývoj praktických medziodvetvových modelov na základe rozdielnych teoretických podnetov a aplikačných podmienok. Vytvorenie systému hierarchicky zoradených medziodvetvových modelov. Banka medziodvetvových modelov obsahuje procedúry generovania modelov, ako aj operácie pre špeciálne modely: selekcia a integrácia čiastkových bilancií, agregácia, vyhodnocovanie procedúry.