Umění řešit konflikty. - Vítek, M.
Úloha stimulácie konfliktov v podniku v pozitívnom a negatívnom smere: samoorganizácia, cieľovosť a rozvoj, ale aj neurčitosť, dezorganizácia a rozklad. Úlohou riešenia konfliktov je odhalenie skrytých možností. Význam systémového inžinierstva pri výskume konfliktov. Technické, sociálne a zmiešané konflikty.