Competition leads to quality health care. - Smith, M.R
Efektívnosť a kvalitu činností v nemocniciach usmerňuje a previerkami sleduje Komisia pre akreditáciu organizácií zdravotníctva (JCAHO). Uplatnenie noriem a predpisov JCAHO pri zlepšovaní kvality služieb v jednej americkej nemocnici. Postup pri zavádzaní programu na zlepšenie akosti činností v nemocnici.