<The> rise of Korea's electronics industry: technological change, growth, and territorial distribution. - Suarez Villa, L.
Rozvoj elektroniky Kórey bol založený na dvoch impulzoch vyvolaných požiadavkami exportu a sprevádzaných technologickými zmenami. Úloha územného rozloženia pracovnej sily v tomto procese. Štatistické testy na vzorke elektronických závodov.