Ekologie a zdravotní nezávadnost potravinářských obalů. - Fuchsová, A.
Možnosti ozdravenia životného prostredia z hľadiska vplyvu obalovej techniky. Požiadavky na zdravotnú nezávadnosť obalových materiálov a obalov pre potraviny a liečivá. Záväzné smernice pre túto oblasť. Problém komunálneho odpadu a jeho vplyvu na znečisťovanie ovzdušia. Prínos recyklácie surovín.