Hrubá zemědělská a tržní produkce.
Štatistické údaje o hrubej poľnohospodárskej a trhovej produkcii v r. 1980-1989 v stálych cenách 1980 a v bežných cenách za ČSFR, ČR a SR. Vývoj trhovej produkcie do štátnych fondov. Štruktúra hrubej a trhovej produkcie. Podiel trhovej produkcie na hrubej poľnohospodárskej produkcii.