Jak z mléčné krize? - Kozel, V.
Stagnácia v odbyte produktov z chovu dobytka, t.j. mlieka a hovädzieho mäsa spôsobuje poľnohospodárskym podnikom veľké problémy prevádzkového a ekonomického charakteru. Hovädzie mäso a mlieko majú najvyššie náklady a nízke realizačné ceny. Úvaha o cestách riešenia uvedeného problému.