Produkce a spotřeba cukru ve světě. - Vybíhal, Václav
Analýza teritoriálnych aspektov dynamiky celosvetovej produkcie a spotreby cukru. Prehľad hektárových výnosov cukrovej repy svetových producentov v rokoch 1980-1988. Vývoj celkovej spoteby cukru v kg na 1 obyvateľa.