Kaizen and variability. - Stratton, A.D
Kontinuálne zlepšovanie činnosti podniku podľa zásad knihy Kaizen, japonského autora Masaaki Imai. Zahrňuje všetky aspekty a činnosti podniku, pričom orientácia jej téz na proces je v istom rozpore s orientáciou americkej školy na výsledky. Porovnávajú sa rozdielnosti, ale aj zhody v oboch prístupoch a ich použiteľnosť.