NASA honors service excellence at Lockeheed.
Pobočka firmy Lockheed odmenená agentúrou NASA za vynikajúcu akosť a produktivitu v servise pre túto agentúru. Servis obsahuje nehmotné výstupy merateľné iba výsledným efektom ich uplatnenia. Analýza opatrení firmy na vyškolenie a nasadenie kádrov, vzniknuté efekty, úspory a náklady. Použitý systém odmeňovania pracovníkov materiálnymi a morálnymi stimulmi, návrhy zlepšení.