Výuka vědeckého řízení - aktuálnost, aktivita, tvořivost. - Pfeifer, L.
Požiadavky na radikálnu zmenu v koncepcii formálneho usporiadania výuky. Obmedzenie rozsahu prednášok a zameranie sa na aktívne, seminárne formy výuky. Posilňovanie potreby ďalšieho sebarozvoja u študentov. Samostatnosť a tímová práca.