Možnosti využívania metód viackriteriálneho hodnotenia variantov pri posudzovaní efektívnosti hospodárenia podnikov. - Rybár, Ján
Možnosti aplikácie metód viackriteriálneho hodnotenia variantov pri analýzach doterajšej činnosti a pri rozhodovaní o perspketívnom vývoji podnikov. Výber metód, kritérií a stanovenia ich váh. Oblasti využitia metód viackriteriálneho hodnotenia variantov.