Nová orientace hodnotové analýzy. - Novotný, Z.
Spájanie hodnotovej analýzy s akosťou. Nové chápanie hodnoty ako: potreby zákazníka a celkových nákladov pre zákazníka. Hodnotové inžinierstvo pre zákazníkov. Zovšeobecnenie hodnotovej analýzy japonskými odborníkmi: včasné začlenenie hodnotovej analýzy do procesu plánovania výrobkov, vytvorenie strediska hodnotového inžinierstva pre zákazníkov.