THN spotřeb v řízení hutního podniku. - Drozdek, L.
Analýza a riešenie problematiky THN spotrieb v hutníctve železa. Priebeh hutného výrobného cyklu a jeho jednotlivých fází. Popis oblastí uplatnenia cieľových funkcií THN spotrieb. Faktory podmieňujúce stanovenie noriem. Operatívna evidencia a THN spotrieb. Zabezpečenie objektivizácie vykazovaných skutočných spotrieb za výrobok a výrobný spôsob. Kalkulácia a THN spotrieb.