Implementing a strategic vision. - Bertodo, R.
Objasňovanie skúseností skupiny Rover na úseku výroby motorov ako profitujúcej firmy. Progresívne zdokonaľovanie strategickej vízie úspechu v konkurencii priemyselného sektoru. Kritériá úspechu, problémy so zdokonaľovaním riadenia firmy a jej perspektívy. Preberanie japonských skúseností v riadení automobilových firiem.