Jak budeme v podnicích plánovat? - Zuzák, Roman
Zmenené ekonomické podmienky si vyžadujú transformáciu úlohy plánovania v podniku. Organizačná a motivačná úloha v úzkej väzbe na informačný, komunikačný a kontrolný systém podniku. Plány strategickej, taktickej a operatívnej povahy. Kontinuálnosť, pružnosť a variantnosť plánovania. Motivácia pracovníkov.