K tvorbe organizačných poriadkov štátnych podnikov. - Rakytiak, D.
Funkčné poslanie organizačného poriadku a jeho podstata. Obsah organizačného poriadku a jeho tvorba. Rozbor základných a nevyhnutných kapitol a ich zameranie. Nové skutočnosti v tvorbe organizačných poriadkov. Význam popisu základného predmetu činnosti. Uplatnenie nových foriem účasti pracujúcich na riadení podniku.