Making strategy work. - Raimond, P.
Rozvíjanie prístupu k plánovaniu strategických zmien. Plánovač sa chápe ako "agent zmien". Popis kľúčových vlastností prístupu, kedy plánovač pomáha riadiacim pracovníkom v spoločnosti plánovať, pričom sa ako agent zmien využíva externý konzultant. Strategické organizačné zmeny.