Managing a mega-project - the channel tunnel. - Stannard, C.J
Tunel pod kanálom La Manche - najväčší stavebný, vlastnícky a prevádzkový projekt vykonávaný súkromným sektorom Veľkej Británie a Francúzska. Skúsenosti z managingu projektu. Analýza vzťahov závislosti zúčastnených činiteľov (nezávislosť vlastníka, bánk, dodávateľa a zamestnávateľa). Úloha a zodpovednosť vlády. Úloha zakladateľa. Problematika prevádzkovateľa.