Niektoré aspekty zlepšenia inovačnej technológie. - Štefánik, J.
Inovačná technológia rozhodujúci faktor rozvoja výrobného podniku. Získanie čo najviac podnetných námetov k inováciám. Účinné vytvorenie informačného systému pre zhromažďovanie, systematické triedenie, hodnotenie a aktivizáciu námetov. Tvorba projektu inovácie a jej realizácia vo výrobe pri dodržaní technologickej disciplíny.