Některé zahraniční názory a zkušenosti moderního podnikového řízení. - Dráb, Z.
Metódy riadenia produktivity, kvality a rozvoja inovácií. Spoločné podnikanie a jeho hlavné zásady. Plánovanie investícií a určenie priorít. Otázky vlastníctva, riadenia, kontroly a financovania spoločného podniku. Podnikové dane. Kompenzačný obchod. Lokalizácia podniku, využitie domácich surovín, energie a pracovných síl.