Projekt. Výstavba "Stredoevropského mezinárodního letiště" na území ČR.
Hlavná idea projektu. Základné charakteristiky projektu. Vzťah existujúceho letiska Praha-Ruzyň k novému Stredoeurópskemu medzinárodnemu letisku. Navrhovaný postup a termíny. Investičné náklady a pracovné príležitosti.