Reálny krok do Evropy, aneb bude se svět slétat do Milovic? - Venyš, L.
Hlavná idea projektu vybudovania moderného stredoeurópskeho medzinárodného letiska 40 km od Prahy, v Miloviciach. Predstavy o financovaní projektu. Možnosti vytvorenia bezcolnej zóny. Príčiny zamietavého postoja českej vlády k projektu. Predbežné odhady vytvorenia pracovných príležitostí pri realizácii projektu.