Kostenrechnung als integraler Bestandteil des betrieblichen Rechnungswesens. - Lorson, P.
Prehľad základných pojmov a úloh pri výpočte nákladov. Medzi čiastkové oblasti podnikového účtovníctva patria: finančné účtovníctvo, zúčtovanie nákladov, plánované výpočty, podniková štatistika. Plánovanie a kontrola nákladov a zisku.