Revize účetních výkazů podniku v USA. - Pireš, B.
Podstata a funkcia revízie účtovných výkazov. Organizácia revíznej služby a obsah revízie účtovných výkazov. Metódy a techniky revíznej práce. Revízna správa a vyjadrenie stanoviska.