Uplatnění osobního počítače v účtárně podniku. - Zamrzla, Č.
Skúsenosti s uplatnením počítača pri vedení účtovníctva v štátnom podniku Otavan Třeboň. Charakteristika podniku a doterajšieho spôsobu vedenia účtovníctva. Prechod na osobný počítač a zavedenie tabuľkového účtovníctva. Spôsob kontroly správnosti dát.