K některým otázkam přípravy inventarizací z hladiska kontroly. - Schiffer, V.
Organizácie s podvojnou účtovnou sústavou overujú správnosť údajov o stavoch hospodárskych prostriedkov inventarizáciou. Predmet inventarizácie. Druhy inventarizácií (periodické, priebežné, mimoriadne). Plánovanie jednotlivých druhov inventarizácií.