Připravujeme se na prověrku roční účetní závěrky. - Schiffer, V.
Ročná účtovná uzávierka ako syntéza základných hodnotových informácií o výsledkoch celoročnej hospodárskej činnosti organizácií. Právna úprava preverovania správnosti ročnej účtovnej uzávierky. Charakteristika základného účtovníctva. Zmeny obsahovej stránky vedenia účtovníctva hospodárskych organizácií (syntetických účtov základného účtovníctva a smerníc k účtovnej osnove).