Využití obecné teorie nákladů pro reálné řízení fixních nákladů při existující výrobní pohotovosti. - Janout, J.
Rozdelenie problematiky fixných nákladov do troch oblastí. Výrobná kapacita potenciálnych výrobných činiteľov a voľné fixné náklady. Ekonomické dôsledky využitia fixných nákladov pri zmenách objemu výroby. Hlavné závery teórie fixných nákladov.