Interner Revisor - ein Beruf mit Perspektive. - Janke, G.
Byrokratické direktívne plánované hospodárstvo postihlo aj kontrolný systém podnikov, kde došlo v mnohých prípadoch k zrušeniu hlavného účtovníka aj vnútorného revízora. Potreba vytvorenia účinnej vnútornej revízie podniku. Pripravuje sa v podnikovom hospodárstve výchova špecialistov pre účtovníctvo a revíziu.