Vliv experimentu na hospodaření a reprodukci organizací v lehkém průmyslu. - Klak, J.
Poznatky získané analýzou výsledkov hospodárskej činnosti organizácií rezortu ministerstva priemyslu ČR, zapojených v rokoch 1987-1989 do komplexného experimentu overujúceho zvýšenie samostatnosti a zodpovednosti hospodárskych organizácií za efektívny rozvoj. Motivácia VHJ a podnikov pri vstupe do experimentu. Pravidlá experimentu a rizikové faktory. Dopad vstupu do experimentu na disponibilné zdroje a podnikové fondy organizácií.