Nové právní a organizační formy podniků. - Beneš, L.
Informácia o nových právnych predpisoch. Prehľad možných právnych a organizačných foriem podnikania. Spoločné zásady, platné pre všetky obchodné spoločnosti. Podrobný popis rozdielov medzi jednotlivými formami podnikania.