Reprodukce materiálně-technické základny SRN a ČSFR. - Novotný, K.
Užitočnosť medzinárodných porovnaní s vyspelými štátmi. Výber metódy analýzy reprodukcie materiálno-technickej základne. Porovnávacie tabuľky základného kapitálu, tempa rastu a koeficientu likvidácie základného kapitálu, priemerného veku a vekovej štruktúry strojov a zariadení. Ďalšie vybrané ukazovatele.