Skúsenosti zo systémovej analýzy efektívnosti využívania VTZ.
Systémový prístup ako kvalitatívne nové riešenie problémov spojených s rozvojom súčasných objektov riadenia. Systémová analýza efektívnosti využitia VTZ vybraného strojárskeho podniku. Analýza matice ukazovateľov a matice koeficientov. Maticovo-vektorová interpretácia efektívnosti využitia VTZ (výrobného potenciálu) strojárskeho podniku.