How efficient is your new products planning? - Fridley, S.M
Zabezpečenie úspechu nových výrobkov, uvádzaných podnikom na trh už v predvýrobnej etape. Popis procesu pri príprave nových výrobkov, ktorý má štyri fázy: predbežný návrh konštrukcie, overenie spoľahlivosti a kvality subdodábok, definitívny návrh konštrukcie a prípravu výroby. Zdôrazňuje sa spätná väzba z prítoku informáciíí v celom procese, včítane kontaktu so zákazníkmi.