Rozvíjíme systémy CAD. - Trajer, Z.
Začlenenie systému CAD do existujúceho systému riadenia organizácie. Anglosaský a nemecký smer rozvoja CAD. Problémy budúceho vývoja ASR. Strediskový a personálne počítače a ich využitie v pružných výrobných systémoch a presnom dennom plánovaní úloh. Prvky spolupráce vo vnútri i mimo systému CAD. Organizačné problémy rozvoja systémov CAD.