K niektorým zdrojom zvyšovania efektívnosti výroby v podmienkach integrovanej automatizácie. - Štefánek, J.
Možnosti úžitkov (efektov) a zdrojov zvyšovania výkonnosti, kvality, hospodárnosti a efektívnosti výroby. Ilustrácia poznatkov na príklade z oblasti automatizovanej prípravy výroby (TEXTMARK) a automatizovanej strihárne (OFD) v podmienkach podniku česko-slovenského odevného priemyslu.