Logistické systémy v počítačově integrovaných výrobách. - Jurová, Marie
Pojem integrácie, definícia jej úloh a cieľov. Systém CIM - počítačovo integrované systémy v strojárskej výrobe. Podmienky nevyhnutné pre realizáciu výrobných systémov CIM na najvyššej úrovni. Podnikový mikrologistický systém. Úlohy logistiky. Hlavné systémové prvky. Materiálový, riadiaci a informačný systém. Rozdelenie logistiky podľa Lensinga.