1990 Directory of software for quality assurance and quality control.
Zoznam obsahuje register 175 firiem USA dodávajúcich software rozdelený podľa uplatnenia dodaného softwaru v jednotlivých špecifických oblastiach akosti. Druhá časť je abecedný zoznam firiem s popisom firmou dodávaného programového zabezpečenia, dodacími podmienkami, cenou a konfiguráciou počítača.