Auditing a quality system for the defense industry. 4. Auditor qualifications. - Robinson, Ch.B
Metódy na voľbu revízora pre previerku v špecifickej oblasti, v súlade s požiadavkami zbrojárskeho priemyslu. Vymenované sú jednotlivé predpoklady revízora pre výkon previerky, zahrňujúce aj osobnostné a charakterové črty.