Closing the gap. - Bemowski, K.
Súhrn hlavných myšlienok vyslovených na VI. Národnom fóru akosti v USA, ktoré sa týkali hlavných opatrení a postupov uplatňovaných poprednými americkými firmami pri snahách o zvyšovanie akosti a pri odovzdávaní skúseností.