History of the Malcolm Baldrige National Quality Award. - De Carlo, N.J
Vznik a vývoj celonárodnej ceny Malcolma Baldrigea za akosť založenej na základe zákona podpísaného prezidentom Reaganom v roku 1987. Jej cieľom je podporiť rast produktivity v podnikoch USA a ich úspech na zahraničných trhoch. Financovanie a kritériá pre zapojenie maximálneho počtu firiem do súťaže o cenu. Zmeny v koncepcii ceny pre 90. roky. Kritériá pre udelenie ceny.