Improve continuously through Just-In-Time. - Calcagno, R.F
Zabezpečenie priebežne sa vyvíjajúceho procesu na zlepšovanie akosti výroby podniku za použitia prísne časovaných krokov v činnosti metódou Just-In-Time (JIT). JIT zahrňuje všetky operácie od výskumu a vývoja až po dodávku výrobku zákazníkovi. Tým sa objavujú a systematicky likvidujú všetky problémy vznikajúce v akosti.