Not just another three-week quality program. - Lozano, N.
Popis postupu a výsledkov pri zavádzaní plánu na zlepšenie akosti produkcie v závode na výrobu počítačovej techniky. Jadrom plánu je uplatnenie systému štatistického riadenia procesov a osobnej zodpovednosti pracovníkov popri roli aktivistov.